söndag 15 maj 2011

Mot nya uppgifter...


Idag var jag på avtackningsgudstjänst och middag och uppvaktade två av mina gamla medarbetare som nu går i pension. Jag tycker verkligen om dessa människor, så därför ville jag göra något eget och genomtänkt att ge bort till dem.


Jag hittade dessa fina koppar på second hand. Av dem gjorde jag sedan minikakfat. Detta för att symbolisera att där en fas tar slut, tar en annan vid. Man är densamma, men går in i nya uppgifter, precis som koppen får ett nytt syfte. Sedan passar det bra att få något som är gjort av kaffekoppar när man jobbat i kyrkan, då det är en miljö där man dricker väldigt mycket kaffe (med dopp). Det kan jag intyga.


Själva kakfatet är superlätt att göra. Särskilt med detta superlim. Stryk lim enligt instruktinerna på både koppen och fatets undersidor. Glöm inte att skydda dig med handskar och lägg gärna ut en tidning så inte bordet blir skadat.


Pressa sedan delarna mot varandra och lägg på några böcker eller någon annan tyngd i ca 10-15 minuter. Klart!


Sedan är det bara att lägga något fint och gott på fatet.


I örat har jag fäst ett litet kort med en hälsning. Till min stora glädje blev presenten mycket uppskattad. Då blir man lite extra glad.

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...