tisdag 1 maj 2012

Bloggen lever

Senaste tiden har jag varit helt uppbunden med massa roliga grejer så jag har inte hunnit blogga så mycket som jag vill. I helgen gjorde jag lite come back på mitt gamla jobb då jag hoppade in som ledare på ett konfa-läger. Det var så kul och jag känner verkligen att jag saknar de delarna av jobbet när man är på läger och umgås med ungdomarna.

Sedan har jag haft fullt upp med att fixa med ett annat projekt jag har i vår. Det är jag och en kompis till mig, Bonette, som ska sätta upp en konsert tillsammans. Det ska bli jättekul och man kan säga att det är en dröm som äntligen blir av. Jag har alltid haft musiken nära mig, men omedvetet har jag tagit lite avstånd från det sedan barnen föddes, men nu är det dags att köra lite igen. Och vi har satsat ganska hårt på denna konsert, med blandad repertoar och ett kärleksbudskap i fokus.

Vi kommer ha tre konserter i samarbete med Göteborgs räddningsmission. En i Herrljunga kyrka den 19 maj kl. 19, en i Vårgårda missionskyrka den 20 maj kl. 18 och en i Majornas missionskyrka den 27 maj kl. 18. Är roligt att göra ett så pass stort projekt och med bra folk också. Med oss har vi fantastiska musiker och det ska bli jättekul. Hoppas du dyker upp!

Bästa Markus Lidevi har hjälpt oss att fixa en snygg affisch.

1 kommentar:

  1. Då förstår jag att du haft fullt upp. Spännande med konserterna.
    Ha en härlig dag!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...