söndag 20 mars 2011

Nattliga aktiviteter

Har man tid att slå ihjäl finns det olika saker man kan ta sig för. Tvingas man dessutom hålla sig stillasittandes, exempelvis i bilen eller som jag på nätterna när jag ammar gäller det att hitta något som kan vara lämpligt.

Mina bästa tips är att lyssna på något. Musik om man vill det eller varför inte en ljudbok. Jag tillhör inte den skaran som älskar att krypa upp i soffan och läsa en bok även om det förekommer. Jag lyssnar hellre på böcker och det brukar vi göra ihop, jag och Kristian, de tillfällen vi är ute och åker bil.

Gällande nattamningen har jag laddat ner massa bra radioprogram från Sveriges Radio till min iphone. Just nu lyssnar jag på avsnitt från Husmorsskolan, som bloggaren Underbara Clara håller i. Ett miljövänligt pyssel-, kuriosa-, och gör-det-själv-program som jag verkligen kan rekommendera. Och helt gratis dessutom! Lagom långa avsnitt på ca en halvtimma och dessa program gör det lite lättare att härda ut att väckas mitt i natten. Bara att plugga in snäckorna i öronen och lyssna!

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...